Csapatépítés – Faragj csapatot!

Ha már elegetek van abból, hogy a monitor előtt görnyedve telnek a napjaitok. Ha érzitek magatokban az igényt arra, hogy valami kézzel fogható dolgot alkossatok. Ha egy igazán formabontó csapatépítőre vágytok, akkor nálunk a helyetek!

Könnyen megközelíthető, vidám hangulatú műhelyünkben, csapatépítő workshopjaink keretében minden esetben olyan termékeket készíthettek el közösen vagy egyénileg, aminek megvalósítása 4-5 óra alatt kivitelezhető és a kollégák az alkotás örömével távozhatnak.

A lehetőségek tárháza végtelen, de gondolatébresztőnek adunk néhány ötlet, hogy mi mindent készíthettek nálunk:

Természetesen a fenti lehetőségek mellett bármilyen fával kapcsolatos ötlet megvalósításában is szívesen segítünk, valamint Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) együttműködésekben is van már tapasztalatunk.

A programot minden esetben az ügyfél elvárásaihoz igazítjuk, legyen az egy egyszerű kikapcsolódási lehetőség, vagy akár egy nagyobb volumenű projekt.

További részletekért, és egyedi ajánlatért keressétek bizalommal Bozzay Bernadett kolléganőnket a +36209175912-es telefonszámon, vagy a detti@woodivity.hu e-mail címen!