Adatvédelem

  1. Az Adatkezelő
NévGMA-Holz Kft.
Székhely1118 Budapest, Szüret utca 15.
Nyilvántartási szám01-09-345753
Levelezési cím1118 Budapest, Szüret utca 15.
Honlapwoodivity.hu
Telefonszám+36 (30) 586 7788
E-mail címinfo@ gma-holz.hu

továbbiakban: Adatkezelő

Az Adatkezelő elkötelezett a személyes adatok védelmének biztosítása iránt. Az Adatkezelő adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos hazai jogszabályokkal, így különösen az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) rendelkezéseivel.

  1.  Személyes adatok

Az Adatkezelő kizárólag a jelen adatkezelési tájékoztatóban felsorolt célokból végez adatkezelést.

  1. A woodivity.hu oldalon (a továbbiakban: a Portál) és az emailben érdeklődők által megadott adatainak kezelése
A kezelt adatok köreAz adatkezelés jogalapjaAz adatkezelés céljaAz adatkezelés időtartamaAdatfeldolgozó
név, e-mail cím, telefonszámérintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont)felhasználó azonosítása a számára a Portálon megküldött érdeklődésére történő válaszadás kapcsánA Felhasználók adatait a hozzájárulásának visszavonásáig vagy a legutolsó bejelentkezésük időpontjától 1 évig kezeljük.NetLight Consulting Kft. 1148, Budapest Bánki Donát u. 12/b. (nettárhely és email szolgáltató)  

Az Adatkezelő felhívja arra a figyelmet, hogy az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy az személyes adatot tartalmazzon. Így például nem szükséges, hogy az e-mail cím az Ön nevét tartalmazza, teljesen szabadon dönthet arról, hogy ha olyan e-mail címet ad meg, amely az Ön kilétére utaló információt tartalmaz.

A weboldalunkon sütit, vagyis angol nevén cookie-t használunk. Ezek olyan szöveg file-ok, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számítógépének névtelen azonosítását. A böngésző és a szerver között lép fel egy kommunikáció, ebben a szöveges fájlban betűk és számok kombinációja van. Ezek az adatok ideglenesen tárolódnak a böngészőjében, amikor megtekinti a weboldalunkat. Többnyire olyan sütiket alkalmazunk, mely a böngésző bezárása után törlésre kerül. A sütik törlését manuális módon Ön is megteheti amikor a böngészőjének beállításánál ezt megteszi. További információt, segítséget az adott böngésző súgó menüjében is elérhet a süti törlésével kapcsolatban analitikus mérő és konverziókövető kódokról.

A kezelt adatok köreAz adatkezelés jogalapjaAz adatkezelés céljaAz adatkezelés időtartamaAdatfeldolgozó
IP cím, a böngésző típusa és verziója és a tartózkodási hely.érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont)A Felhasználó Portálhasználatának elemzése.A Felhasználók adatait a hozzájárulásának visszavonásáig, a sütik Felhasználó által történő törléséig.Google Ireland Ltd. (székhely: Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland) (a továbbiakban: „Google”)

Amennyiben nem szeretné, hogy részt vegyen a konverziókövetésben, akkor nem kell mást tennie, mint hogy elutasítja a websüti alkalmazását, és így a számítógépének böngészőjére nem kerül fel. Az Ön tevékenysége nem fog megjelenni a konverziókövetés statisztikája.

A Google Analytics statisztika alkalmazása: A Google adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: www.google.de/policies/privacy/. A weboldalunk a Google Analytics statisztikai rendszerét használja, amely a Google Inc. („Google”) látogató elemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett sütiket – szövegfájlokat használ, melyek a böngészőben kerülnek tárolásra, így van módunk a látogató/felhasználó által megnézett oldalak elemzésére, hogy azt milyen módon használta. A Google által gyűjtött látogatói információk a Google által üzemeltetett, tudomásunk szerint az USA ban lévő szerveren tárolódik. Az IP anonimizálást a Google úgy oldja meg, hogy megrövidíti és ezzel az EU megállapodás szerint ez megfelelő módja ezen adatok anonimizálásának. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra használja, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen. A Google a látogatók/felhasználók weboldal böngészésének adataival kapcsolatosan (beleértve az IPcímet is), nyomon követheti a következő plugin telepítésével. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

Az Adatkezelő Woodivity műhelyét használók és tanfolyamokra jelentkezőkkel előzetesen kommunikációt postai és elektronikus úton folytat. Bárki felveheti Adatkezelővel a kapcsolatot közvetlen e-mailben, az Adatkezelő Portálján, emailjén oldalon keresztül, vagy postai úton hagyományos levélben. Az érintettel történő – bármely ügyhöz kapcsolódó – kommunikáció során az Adatkezelő a jelen tájékoztatóban írtak szerint kezeli az érintett személyes adatait.

A kezelt adatok köreAz adatkezelés jogalapjaAz adatkezelés céljaAz adatkezelés időtartamaAdatfeldolgozó
A kapcsoltfelvétel módja szerint név, levelezési cím, e-mail cím, telefonszám. A kommunikáció során a telefonszám a gyors ügyintézés érdekében az érintett választása szerint önkéntes alapon adható meg.A kapcsolatfelvétel során a jogalap az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).   A szerződéskötésre irányuló megállapodás esetén a jogalap a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, tehát az adatkezelés szerződés (kötelem) teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az adatkezelő az érintett kérésére történő lépéseket végez el.Az Adatkezelő és az érintett közötti kommunikáció. Az érintett által megadott adatokat kizárólag a vele folytatott kommunikáció, illetve a levélben, üzenetben foglaltakkal kapcsolatos ügyintézés érdekében kezeljük. Az érintett jogosult felkeresni az Adatkezelő bármilyen ügyben postai és elektronikus úton.Amennyiben a szerződéskötést megelőző adatkezelést követően nem jön létre szerződés vagy megállapodás az Adatkezelő és az érintett között, és a kommunikációnak semmilyen jövőbeli joghatása nem lehet, akkor a levele(ke)t, üzenete(ke)t a kommunikáció lezárását követően megsemmisíti az adatkezelő.   Amennyiben a kommunikáció alapján bármilyen jellegű szerződés (kötelem) jön létre az Adatkezelő és az érintett között, az érintett vásárlás során megadott személyes adatait a számlakiállítás kapcsán az azon szereplő adatok megőrzésére a számviteli szabályok által meghatározott törvényes időtartamig (jelenleg 8 év), a kiszállításhoz szükséges kapcsolati adatok a kiszállítás teljesítéséig őrzi meg.NetLight Consulting Kft. 1148, Budapest Bánki Donát u. 12/b.(nettárhely és email szolgáltató)   Szöllősi és Társai Bt. (székhely: 2112 Veresegyház Wesselényi Miklós utca 41/1. (a továbbiakban: „Könyvelő”)

Automatizált döntéshozatal és profilalkotás nem történik az adatkezelés során.

A kezelt adatok köreAz adatkezelés jogalapjaAz adatkezelés céljaAz adatkezelés időtartamaAdatfeldolgozó
A szerződéskötés során kezelt személyes adatok név, levelezési cím, e-mail cím, telefonszám. A kommunikáció során a telefonszám a gyors ügyintézés érdekében az érintett választása szerint önkéntes alapon adható meg.    A szerződéskötésre irányuló megállapodás esetén a jogalap a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, tehát az adatkezelés szerződés (kötelem) teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az adatkezelő az érintett kérésére történő lépéseket végez el.   A számlázás és a könyvelés kapcsán az adatkezelés az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges (GDPR 6. cikk. (1) c) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése)  Az Adatkezelő és az érintett közötti kommunikáció során az érintett által megadott személyes adatokat kizárólag a vele folytatott kommunikáció, érdekében kezeli az Adatkezelő.   A szerződés létrejötte esetén az adatkezelés céljai: a szerződés előkészítése, teljesítése, a jogszabályban rögzített, a számlázással kapcsolatos számviteli kötelezettségek teljesítése.Amennyiben a szerződéskötést megelőző adatkezelést követően nem jön létre szerződés vagy megállapodás az Adatkezelő és az érintett között, és a kommunikációnak semmilyen jövőbeli joghatása nem lehet, akkor a tárolt személyes adatokat a kommunikáció lezárását követően megsemmisíti az adatkezelő.   Amennyiben a kommunikáció alapján bármilyen jellegű szerződés (kötelem) jön létre az Adatkezelő és az érintett között, az érintett vásárlás során megadott személyes adatait a számlakiállítás kapcsán az azon szereplő adatok megőrzésére a számviteli szabályok által meghatározott törvényes időtartamig (jelenleg 8 év), a kiszállításhoz szükséges kapcsolati adatok a kiszállítás teljesítéséig őrzi meg.NetLight Consulting Kft. 1148, Budapest Bánki Donát u. 12/b.  (nettárhely és email szolgáltató)   Szöllősi és Társai Bt. (székhely: 2112 Veresegyház Wesselényi Miklós utca 41/1. (a továbbiakban: „Könyvelő”)
A kezelt adatok köreAz adatkezelés jogalapjaAz adatkezelés céljaAz adatkezelés időtartamaAdatfeldolgozó
A kapcsolatfelvétel módja szerint a cégnyilvántartásban kötelezően nem szereplő, vezető tisztségviselőnek nem minősülő kapcsolattartó esetén a név, levelezési cím, e-mail cím, telefonszám.A kapcsolatfelvétel során a jogalap az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).   A szerződéskötésre irányuló megállapodás esetén a jogalap a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, tehát az adatkezelés szerződés (kötelem) teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az adatkezelő az érintett kérésére történő lépéseket végez el.Az Adatkezelő és az érintett közötti kommunikáció.   A szerződés létrejötte esetén az adatkezelés céljai: a szerződés előkészítése, teljesítése, a jogszabályban rögzített, a számlázással kapcsolatos számviteli kötelezettségek teljesítése.Amennyiben a szerződéskötést megelőző adatkezelést követően nem jön létre szerződés vagy megállapodás az Adatkezelő és az érintett között, és a kommunikációnak semmilyen jövőbeli joghatása nem lehet, akkor a levele(ke)t, üzenete(ke)t a kommunikáció lezárását követően megsemmisíti az adatkezelő.   Amennyiben a kommunikáció alapján bármilyen jellegű szerződés (kötelem) jön létre az Adatkezelő és az érintett között, a kommunikáció során tudomásunkra jutott személyes adatokat az adott szerződéshez teljesítéséig (beleértve a jótállási, szavatossági idő lejártát is) kezeli.   A csak a termék kiszállításához szükséges kapcsolati személyes adatokat a kiszállítás teljesítéséig őrzi meg az Adatkezelő.NetLight Consulting Kft. 1148, Budapest Bánki Donát u. 12/b.(nettárhely és email szolgáltató)   Szöllősi és Társai Bt. (székhely: 2112 Veresegyház Wesselényi Miklós utca 41/1. (a továbbiakban: „Könyvelő”)

Az Adatkezelő a Facebook és az Instagram közösségi oldalon kapcsolatot tart és adatot kezel a vele kapcsolatba lépő jogosultakkal.

A kezelt adatok köreAz adatkezelés jogalapjaAz adatkezelés céljaAz adatkezelés időtartamaAdatfeldolgozó
Az érintett közösségi oldalakon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe, a böngésző típusa és verziója és a tartózkodási hely.A kapcsolatfelvétel során a jogalap az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).    Az Adatkezelő és az érintett közötti kommunikáció. A közösségi oldalakon, a videó megosztó oldalakon az Adatkezelő működésével kapcsolatos, az érintettet érdeklő tartalmak, információk megosztása, szolgáltatások ismertetése.A Felhasználók adatait a hozzájárulásának visszavonásáig, a sütik Felhasználó által történő törléséig.NetLight Consulting Kft. 1148, Budapest Bánki Donát u. 12/b. (nettárhely és email szolgáltató)   Facebook Ireland Ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland)

A jelen adatkezelési tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást. Az Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

  1. Adatfeldolgozók

Adatfeldolgozóink a személyes adatokat kizárólag az általunk meghatározott és szerződésben rögzített célból, utasításaink szerint kezelhetik, az adatkezelés tekintetében önálló döntési jogosultságuk nincs. Adatfeldolgozóink titoktartási kötelezettséget és szerződéses garanciákat vállaltak a feladatai teljesítése közben megismert személyes adatok megőrzésére vonatkozóan. Személyes adatok továbbítása harmadik országba, vagy nemzetközi szervezethez az Adatkezelő a személyes adatokat nem továbbítja sem harmadik országba, sem nemzetközi szervezethez.

Könyvelő cég
Szöllősi és Társai Bt.
székhely: 2112 Veresegyház Wesselényi Miklós utca 41/1. 
Adatfeldolgozási tevékenység: Könyvelés, számviteli tevékenység

Informatikai cég
Név: NetLight Consulting Kft.
Székhely: 1148 Budapest. Bánki Donát u. 12/b.
Adatfeldolgozási tevékenység: Tárhelyszolgáltatás, email szolgáltatás


Név: Google Ireland Ltd.
Székhely: Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland)
Adatfeldolgozási tevékenység: Az online keresési, a sűtikezelés során megadott személyes adatok feldolgozása.


Név: Facebook Ireland Ltd.
Székhely: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland
Adatfeldolgozási tevékenység: online tevékenység során, a közösségi oldalakon megadott adatok feldolgozása, süti kezelés


Az Adatkezelő fenntartja a jogot további adatfeldolgozó igénybevételére, melynek személyéről legkésőbb az adatfeldolgozás megkezdésekor ad egyedi módon tájékoztatást.

  1. Adatbiztonság

Az Adatkezelő számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei adatfeldolgozója szerverein találhatóak meg.

Az Adatkezelő a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat az arra feljogosítottak számára hozzáférhető, hitelessége és hitelesítettsége biztosított, változatlansága igazolható és a jogosulatlan hozzáférés ellen védett legyen.

Az Adatkezelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Az Adatkezelő az általa kezelt adatok vonatkozásában megfelelő technikai megoldással biztosítja, hogy a tárolt adatok ne legyenek közvetlenül összekapcsolhatók és az érintetthez rendelhetők, kivéve, ha azt törvény lehetővé teszi. Az Adatkezelő a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

  1. Határidő

Az Adatkezelő az érintett jogai gyakorlására irányuló kérelmét az annak beérkezésétől számított legfeljebb egy hónapon belül teljesíti. A kérelem beérkezésének napja a határidőbe nem számít bele.

Az Adatkezelő szükség esetén, figyelembe véve a kérelem bonyolultságát és a kérelmek számát, ezt a határidőt további két hónappal meghosszabbíthatja. A határidő meghosszabbításáról az Adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet.

A hozzáféréshez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül az Adatkezelőtől tájékoztatást kérjen arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy megismerje azt, hogy

kezeli; továbbá, hogy

Az Adatkezelő az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát az érintett erre irányuló kérésére első alkalommal díjmentesen bocsátja a rendelkezésére, ezt követően adminisztratív költségeken alapuló, ésszerű mértékű díjat számíthat fel.

Az adatbiztonsági követelmények teljesülése és az érintett jogainak védelme érdekében az Adatkezelő köteles meggyőződni az érintett és a hozzáférési jogával élni kívánó személy személyazonosságának egyezéséről, ennek érdekében a tájékoztatás, az adatokba történő betekintés, illetve azokról másolat kiadása is az érintett személyének azonosításához kötött.

A helyesbítéshez való jog

Az érintett személy az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül kérheti, hogy az Adatkezelő módosítsa valamely személyes adatát. Amennyiben az érintett hitelt érdemlően igazolni tudja a helyesbített adat pontosságát, az Adatkezelő a kérést legfeljebb egy hónapon belül teljesíti, és erről az általa megadott elérhetőségen értesíti az érintett személyt.

A zároláshoz (adatkezelés korlátozásához) való jog

Az érintett személy az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül kérheti, hogy a személyes adatai kezelését az Adatkezelő korlátozza (az adatkezelés korlátozott jellegének egyértelmű jelölésével és az egyéb adatoktól elkülönített kezelés biztosításával), amennyiben

A tiltakozáshoz való jog

A jelen adatkezelési tájékoztatóval érintett adatkezelésekkel kapcsolatban – figyelemmel azok jogalapjára – az érintettet nem illeti meg a tiltakozás joga.

A törléshez való jog

A hozzájáruláson alapuló adatkezelések tekintetében az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje az érintettre vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, amennyiben az adatok kezelésére más jogalapja nem áll fenn.

Az adathordozhatósághoz való jog

Az érintett az 1. pontban megadott elérhetőségeken keresztül jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az Adatkezelő az automatizált módon megvalósított adatkezelési műveletekkel kapcsolatban.

Ha az érintett úgy ítéli meg, hogy az Adatkezelő a személyes adatainak kezelése során megsértette a hatályos adatvédelmi követelményeket, akkor