Rólunk

2002 szeptemberében megszólalt a bokor: „Hé van egy cigid?”

Innen indult két szakoktatónk több évtizedes barátsága. Már a technikumi évek alatt szőtték álmaikat egy közös vállalkozás megalapításáról.

A technikum elvégzése után rögös út vezetett a megvalósításhoz.

2012-ben újra közösen jártak iskolába, de ezúttal a tanári asztal túlvégén találták magukat. 2012 és 2016 között az iskolarendszerű képzés kihívásaival küzdöttek (nagyon-nagyon) szűnni nem akaró lelkesedéssel, majd 2016-tól iskolarendszerű oktatáson kívül is elkezdtek tevékenykedni, ekkor született meg a közösségi műhely gondolata, ahol a száraz, poroszos légkört egy baráti, segítő közösség váltotta fel. Ekkor rúgta rájuk az ajtót szakadatlan lelkesedésével egyik diákuk, aki pozitív, gyakorlatias személyiségével az álmokat a realitás talajára helyezte.

Az újdonsült barátság alapja a 3in1-ben kávé és a megmagyarázhatatlan ízvilágú Márka cola lett.

2019-ben megalakult a GMA-Holz Kft és rövid időn belül új otthonra lelt a műhely, ahol 2020 január 4-én nem kis kihívások közepette elindult az első csoportunk. (Nyikorgó gyalupadok, fűtőtestek robaja és ezzel ellentétben álló hő leadása mellett.) A kezdeti nehézségek ellenére, kitartó munkával és a tanulók szakmai tudás szomjának és baráti támogatásának köszönhetően elértük jelenlegi formánkat. (Ezúton is köszönjük a 2020/90-es csoport türelmét és megértését… utólag is bocs 😊)

Azóta is folyamatosan azon dolgozunk, hogy a saját magunk fejlesztése mellett, a megszerzett tudást átadjuk diákjainknak és a későbbiekben is egy biztos szakmai támaszként tekinthessenek ránk volt, jelenlegi és jövőbeni diákjaink.

Oktatóink mottója: „Minden mennyiségű kérdést elbírunk, akár ugyanattól az embertől többször is!”

Jövőbeni terveink:
Összetartó, magas szakmai tudással rendelkező, egymást segítő, asztalos közösség létrehozása;
„Minél több embernek minél több szakmai tudást átadni”

Rólunk Rólunk Rólunk

Csapatunk

Antalicz-Márton Réka

Ügyvezető

Gáti Tamás

Bútorasztalos

Illés-Szabó Anett

Pénzügyi asszistens

Márton Miklós

Tulajdonos

Pálfy Attila

Gyakorlati oktatási vezető, tulajdonos

Soltész-Kéri Eszter

Irodavezető

Varga Gábor

Képzési vezető, tulajdonos

Varga Levente

Bútorasztalos, oktató