Rólunk

2020. januárjában azzal a céllal nyitottuk meg a Woodivity ajtaját, hogy egy olyan oktató asztalosműhelyt hozzunk létre, ahol a tanulás nem a száraz elméleten és a szigorú kereteken alapul, hanem a fával való munka szeretetén és a gyakorlati tudás megszerzésén. Visszatekintve, a 2020-as év talán nem a legideálisabb kezdetet biztosította, de a nehézségek ellenére, kitartó munkával és a tanulók szakmai tudásszomjának és baráti támogatásának köszönhetően elértük jelenlegi formánkat.

Az elmúlt évek folyamatos változásai és kihívásai nem szegték kedvünket, sőt inkább arra inspiráltak minket, hogy még több, még sokszínűbb képzést és workshopot indítsunk, teret biztosítva mindazoknak, akik szeretnének a külvilág zajából kiszakadni és egy egészen más típusú, gépektől zümmögő világba kerülni. Digitális detoxikálóként, és terápiás közegként is emlegetnek minket, hiszen aki betér a műhelyünkbe, az teljesen elmerülhet a fával való munka (és forgács) tengerében, miközben szakképzett oktatóink gondoskodnak arról, hogy a fűrészpor mellett tudás is ragadjon diákjainkra. Képzéseink alapelve, és oktatóink mottója az, hogy „Minden mennyiségű kérdést elbírunk, akár ugyanattól az embertől többször is!”

Rendszeresen induló, több hónapos képzéseink (asztalos, bútorfelújító, kárpitos, cnc, eszetrgályos) mellett, havi rendszerességgel indítunk 4-8 órás workshopokat is azok számára, akik első körben csak szeretnének belekóstolni a fával való munka világába, vagy akik egy-egy témakörben mélyebb ismereteket szeretnének szerezni. Azoknak pedig, akik nem szeretik a kötött tanmenetű oktatást, vagy már rendelkeznek gyakorlattal, és egy saját projektet szeretnének megvalósítani, a Közösségi műhelyünkben biztosítjuk az alkotás lehetőségét.

A 2024-es év újdonsága cégünknél, a Record Power asztalos gépek forgalmazásának bevezetése. Itthon egyedül álló módon, ezeket a gépeket a berendezett bemutató műhelyben nem csak megnézni, megtapogatni lehet, hanem a Record Power nyitott műhely szolgáltatás keretében megvásárlás előtt ki is lehet próbálni, szakmai segítségnyújtás mellett.

Célunk egy olyan asztalos szcéna létrehozása, ahol a nálunk végzett diákok a megszerzett magas szakmai tudás mellett bármikor számíthatnak a Woodvitys barátaikra, közösségükre és oktatóira.

Rólunk

Csapatunk

Márton Réka

ügyvezető

Márton Miklós

Tulajdonos

Pálfy Attila

Gyakorlati oktatási vezető, tulajdonos

Gyulavári Lajos

Bútorasztalos, oktató

Fogarasi Csongor

Restaurátor művész, oktató

Vadas György

Bútorasztalos, oktató

Gyimóthy Tamás

Oktató

Bozzay Bernadett

Sales és marketing manager

Juhász-Haracska Ágnes

Pénzügyi asszisztens