Record Power

A www.woodivity.shop.hu webshopunkban precíz munkára alkalmas, jó minőségű, megbízható, ugyanakkor megfizethető asztalos gépeket forgalmazunk, és ellátjuk a garanciális, illetve garancián túli szerviz szolgáltatást is az általunk értékesített eszközökre.

Bízunk az általunk kínált asztalos gépekben. A Record Power is bízik a gépei minőségében és megbízhatóságában, ezért 5 év garanciát biztosít.*

A Record Power lenyűgöző története a régmúltra nyúlik vissza. Sheffieldben, az Egyesült Királyság acélipari fellegvárában alapították több mint 100 évvel ezelőtt. A Record Power termékeket több mint 30 országba exportálják. Folyamatosan bővítik az Egyesült Királyságban lévő gyártóbázist, hogy egyre több termékét helyben állítsanak elő. A cég a kezdetektől a magas minőségű gépeket és szerszámokat előállítani képes szaktudásával, a tervezésben és gyártásban szerzett tapasztalatával szerzett kiemelkedő hírnevet. A Record Power filozófiája a folyamatos fejlesztésen és jobbításon alapul, amely lehetővé tette, hogy ilyen hosszú időn keresztül a szerszámipar élmezőnyében foglaljon helyet, miközben olyan márkákat sikerült kialakítani és felvásárolni, mint a Coronet (of Derby), Burgess (Leicester), a Startrite és a CamVac termékcsaládok.

Nézd meg és próbáld ki, mielőtt megvásárolod!

Gyere el bemutató műhelyünkbe, nézd meg a gépeket, és akár ki is próbálhatod!**

Hozd magaddal a faanyagot, vagy vásárolj nálunk, és készítsd el a bútorodat a bemutató műhely gépein. Ha nem is minden egyes gépet tudsz kipróbálni, de mindegyik gépkategóriából legalább egy, vagy esetenként több típus is megtalálható a műhelyben.

A szabad időpontokat és a műhely használati díját nézd meg a Közösségi műhely oldalon itt!

*Fogyasztóknak minősülő magán vásárlók részére. A részletes jótállási és gyártói garanciális feltételeket lásd a webshopunk „5 év garancia” menüpontjában!

**A kipróbálásához gépismeret és kezelési gyakorlat szükséges. A részletes feltételekért érdeklődj!